Onze diensten in grondverzet

Wij bieden een breed scala aan diensten in grondverzet . Hiervoor beschikken wij over ons eigen, goed onderhouden machinepark. Binnen ons kleinschalig bedrijf zijn de lijnen kort, het werk wordt in veel gevallen uitgevoerd door degene met wie u de afspraken hebt gemaakt. En die afspraken komen wij na, daarop kunt u vertrouwen.

Grondverzet

U kunt bij ons terecht voor grondverzet zoals afgraven en uitvlakken. Bij grondverbetering verzorgen wij ook de levering en aanvoer van schone grond, zand of grind en de afvoer plus verantwoorde verwerking van vervuilde grond.

Drainage

Wij leggen drainagesystemen aan in onder meer agrarische bodem, tuinen, paardenbakken en sportvelden. Wij adviseren u graag over de benodigde soort drainagebuis, die afhankelijk is van onder meer gebruik en bodemsoort. Ook leveren wij de drainagebuis en verzorgen wij de aanleg volledig.

Slootreiniging

Bent u voor slootreiniging op zoek naar een bedrijf dat kan klepelen, maaien en scheppen? Denk dan eens aan Suurling Grondverzet. Voor het onderhoud aan natte en droge sloten en waterwegen beschikken wij over een 2,5 meter maaikorf aan een minikraan van slechts 1,60 meter breed, waarmee wij ook uit de voeten kunnen op kleinere oppervlaktes zoals in tuinen. Deze maaikorf hangt aan een giek van 5 meter, zodat wij over afrasteringen en in diepe sloten kunnen maaien. Ook beschikken wij over een maaikorf van drie meter aan onze 7-tons kraan. Voor het klepelen en maaien beschikken wij over een maaiarm zodat wij ook over afrasteringen kunnen maaien.

Rioleringswerken

Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij werken aan de riolering tot aan het hoofdriool. Hiervoor beschikken wij over goede contacten met diverse gemeenten. U kunt bij ons aankloppen voor de aanleg van riolering en hemelwaterafvoer in de grond. Daarvoor leveren wij ook de pvc rioolbuizen. Daarnaast verzorgen wij het het doorspoelen van de riolering bij verstopping. Wij sporen verstoppingen op en verhelpen deze: opgraven, repareren of vervangen, dichten en bestraten.

Sloopwerken

In opdracht van sloopbedrijven werken wij als onderaannemer. Hierbij werken wij met onze eigen kraan met sloophamer, sorteergrijper en overdrukunit. Ook beschikken wij over de bodemsanering- en asbestkeuring, die persoonlijke medische keuring zoals de arbo vereist voor asbest- en bodemsaneerders.

Tuinaanleg

U kunt bij ons aankloppen voor complete nieuwe inrichting van uw tuin. Hierbij werken wij samen met diverse tuinarchitecten. Wij maken uw tuin beplantklaar. Dat werk bestaat uit het afgraven van de oude grond, levering en aanbrengen van nieuw zand en grind, aanleg van bestrating en het leggen van graszoden. En desgewenst nemen wij ook een hovenier mee voor de beplanting.

Bestrating

In opdracht van onder meer gemeenten, particulieren en bedrijven verzorgen wij de bestrating van erven, pleinen en bedrijfsterreinen van A tot Z. Wij zijn specialist in reguliere bestrating en sierbestrating. Daarvoor leveren wij ook de benodigde materialen zoals zand en stenen of klinkers. Kom met uw eigen idee bij ons of ga met ons in overleg. Samen met diverse leveranciers bieden wij u volop mogelijkheden om inspiratie op te doen.

Bomen kappen en stobben frezen

Wilt u een boom laten rooien of kappen? Wij verzorgen het graag voor u. U mag vertrouwen op onze kennis en ervaring, waarmee wij bomen op lastige plaatsen kunnen kappen en rooien. U kunt het hout van de bomen zelf verwerken, bijvoorbeeld om het te gebruiken als haardhout. Desgewenst voeren wij het hout voor u af. Ook kunnen wij het stobben en frezen voor u verzorgen, zodat u de grond kunt hergebruiken. Nieuwe aanplant van bomen, planten of struiken of herinrichting van de tuin verzorgen wij ook graag voor u.

Kosten van bomen kappen en stobben frezen

De kosten van het kappen en rooien van bomen is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de bereikbaarheid, de hoeveelheid bomen en de leeftijd en omvang van de boom of bomen. Wij komen graag vrijblijven bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen en u een prijsopgave op maat te verstrekken. 

 

‘PERSOONLIJK BETROKKEN BIJ AL HET WERK’

Ik ben persoonlijk betrokken bij al onze werkzaamheden. Binnen ons kleinschalige bedrijf ben ik zelf dagelijks aan het werk in het grondverzet. Ik merk dat onze klanten het bijzonder prettig vinden dat het werk (mede) wordt uitgevoerd door degene met wie zij de afspraken hebben gemaakt.

-Ondernemer Roy Suurling-

Eigen machinepark voor grondwerk

Wij zijn zeer breed inzetbaar in grondverzet. Mede dankzij ons complete eigen machinepark met onder meer een kraan, shovel en minikraan met alle benodigde aanbouwdelen. 

 

OFFERTE AANVRAGEN >>

 

Waarom kiest u voor Suurling Grondverzet?

 

✓ grondverzet van A tot Z

✓ grote persoonlijke betrokkenheid

✓ korte lijnen

✓ afspraak is afspraak

✓ eigen machinepark

✓ 24/7 beschikbaar voor klanten in

✓ wij laten de werkplek netjes achter