Grondverzetbedrijf voor al uw grondwerken

Al uw grondwerken zijn in goede handen bij Suurling Grondverzet. Van graven tot aanleg en onderhoud van groen en tuin en van straatwerk tot  aanleg en ontstoppen van riolering: met persoonlijke betrokkenheid voeren wij al deze werkzaamheden uit. Mijn naam is Roy Suurling, eigenaar van Suurling Grondverzet.

Persoonlijke contacten, korte lijnen

Binnen ons kleinschalige bedrijf ben ik zelf dagelijks aan het werk in het grondverzet. Ik merk dat onze klanten het bijzonder prettig vinden dat het werk (mede) wordt uitgevoerd door degene met wie zij de afspraken hebben gemaakt. Onze relaties waarderen de persoonlijke contacten en korte lijnen.

Werkervaring in de VS en Canada

Direct na het afronden van mijn opleiding MBO Agrarisch wilde ik werkervaring opdoen én wat van de wereld zien. Ik vond het belangrijk om andere landen, culturen en mensen te leren kennen. Daarom vertrok ik in 2011 naar Canada, waar ik gedurende tien maanden aan het werk ging op een boerderij. Ik heb daar niet alleen gewerkt, maar ook echt gewoond en vrienden gemaakt .

Kraanmachinist

Na deze periode trok ik enkele duizenden kilometers naar het zuiden. In Texas werkte ik nog eens vijf maanden op een boerderij. Ik vond het prachtig, daar kun je vele kilometers rijden zonder een mens tegen te komen. Mijn laatste werkervaring voordat ik zelfstandig ondernemer werd, was in 2012 bij De Romein in Veendam. Hier werkte ik als kraanmachinist bij de aanleg van een gasleiding in België. 

Brede ervaring in groen, grondwerk en techniek

Op boerenbedrijven doet iedereen alles zelf. Bouwwerken, metaalbewerking, elektrotechniek, agrarisch werk en natuurlijk grondbewerking. Die bijzonder brede ervaring komt mij uitstekend van pas in het runnen van mijn eigen bedrijf. Zo kan ik zelf het onderhoud en reparaties aan het machinepark uitvoeren. Ik zet mijn ervaring vol enthousiasme in voor onze mooie klantenkring.

‘PERSOONLIJK BETROKKEN BIJ AL HET WERK’

Ik ben persoonlijk betrokken bij al onze werkzaamheden. Binnen ons kleinschalige bedrijf ben ik zelf dagelijks aan het werk in het grondverzet. Ik merk dat onze klanten het bijzonder prettig vinden dat het werk (mede) wordt uitgevoerd door degene met wie zij de afspraken hebben gemaakt.

 

-Ondernemer Roy Suurling

 

Eigen machinepark voor grondwerk

Wij zijn zeer breed inzetbaar in grondverzet. Mede dankzij ons complete eigen machinepark met onder meer een kraan, shovel en minikraan met alle benodigde aanbouwdelen. 

OFFERTE AANVRAGEN >>

 

Waarom kiest u voor Suurling Grondverzet?

 

✓ grondverzet van A tot Z

✓ grote persoonlijke betrokkenheid

✓ korte lijnen

✓ afspraak is afspraak

✓ eigen machinepark

✓ 24/7 beschikbaar voor klanten in nood

✓ wij laten de werkplek netjes achter